Conciërge & Front Office medewerker

Titre du poste

Conciërge & Front Office medewerker

Localisation

PREMIER SUITES PLUS Anvers

Sous la responsabilité de

Superviseur des opérations

De poort van de hotelhemel staat open…

Ben je een stadsvogel maar toch ook een huismus? Zoek je een hoteljob die voorbij het vluchtige contact met toeristen gaat? Premier Suites Plus Antwerp huisvest gasten voor een langere periode. De sfeer is dan ook bijzonder familiaal. En je hebt geluk: de poort van deze hotelhemel staat momenteel even open…

Vlak aan het centraal station, tussen grote kantoorgebouwen, schuilt een oase van rust. Premier Suites Plus Antwerp is modern, ingericht met oog voor detail. De kamers beschikken over een eigen keuken, maar wie wil kan op het zevende verdiep genieten van een ontbijt, drankje, lunch, diner. Op dit dakterras vertoef je tussen de oude bomen. Wie de ogen te lang sluit, droomt zoetjes weg.

Het cliënteel zijn overwegend expats en keren regelmatig terug. Ook het team is multicultureel. Je werkt samen met personen met verschillende achtergronden. Dat maakt het super boeiend. Je snel vervelen zit er hier niet in. Bovendien is de bruisende stad nooit ver weg.

We gaan niet zo ver als ons team ‘engelen’ noemen, maar stiekem vinden we dat wél. Het is een toegewijde groep die zich iedere dag inzet om gasten te ontvangen, en dat altijd met een glimlach, godbetert. Gelukkig is het geen vrijwilligerswerk, maar staat er een mooi marktconform loon tegenover.

Jouw rol

Gasten hartelijk ontvangen is je passie. Je bent een talenknobbel en je bent taalvaardig in het Nederlands en Engels. Een extra taal is altijd mooi meegenomen! Daarnaast speel je uitstekend in op de wensen van de gast en weet je hoe je efficiënt een klacht behandelt. Met je oog voor detail kan niets jou ontlopen. Snel bijleren is voor jou geen probleem en je gaat moeiteloos om met de nieuwste technologische snufjes. Je bent er ook helemaal klaar voor om het hotels als jouw tweede thuis te maken. 

La journée est finie.

Faites partie d'une équipe fantastique de professionnels passionnés !

Als Front Office professional ben jij de eerste én laatste persoon waarmee de gast in contact komt. Je checkt gasten in bij aankomst en uit bij vertrek. Je speelt proactief in op wensen en suggesties. Wanneer een gast een hapje of drankje wenst, kunnen ze ook bij jou terecht. Klachten weet je efficiënt te behandelen. Bij drukte is teamspirit cruciaal, je zorgt samen met collega’s voor een goede structurele opbouw van onderlinge taken. Daarnaast zorg je als inslapende huisbewaarder voor het hotel tijdens de nacht. Nadat je de gasten hebt ingecheckt, de voorbereidingen voor het ontbijt hebt klaargemaakt en andere belangrijke taken hebt vervuld, kun je ontspannen in je kamer. Als Inslapende huisbewaarder blijf je gedurende de nacht beschikbaar voor onze gasten, zonder aan de receptie aanwezig te zijn.

Notre politique et nos objectifs

Groei, samen met ons

Stap uit je comfortzone en groei! Onze mensen staan centraal, daarom vinden we het van cruciaal belang dat je graag doet, wat je doet. Om dit te ondersteunen helpen we jou om je talenten volop te ontwikkelen. Dankzij onze persoonlijk aangepaste workshops, opleidingen en cursussen leer je op jouw manier de kneepjes van de horecawereld. Aan een positieve work-life balance werken we actief mee, hiervoor bieden we verschillende functionele uurregelingen aan. We zijn een gedreven team en delen dezelfde visie.  Je bent uniek, daarom hechten we veel belang aan jou als individu en is er ruimte om jezelf te zijn. Samen bieden we een warme en pro-actieve service aan. Join us and let’s shine together.

Slechts enkele voordelen en plus punten om met ons te werken:

 • Perfecte bereikbaarheid in Diamantwijk;
 • Rustige werkplek, midden in de stad Antwerpen;
 • Maak deel uit van een enthousiast team;
 • Bénéficiez d'un accès à tous les hôtels PREM en Europe, aux Pays-Bas et dans le Commonwealth ;
 • Les amis et les familles bénéficient également d'avantages spéciaux dans tous les hôtels PREM ;
 • We bieden steun voor je professionele ontwikkeling;
 • Dynamische en levendige werkplaats met een uitgebreid takenpakket;
 • We willen je zien groeien;
 • Werk bij een goed gereputeerd hotelmerk in Europa, Ierland en het Verenigd Koninkrijk;
 • Dagelijks geniet je van een maaltijd naargelang je dagindeling ;
 • Marktconform goed loon
 • Competitief extralegale voordelen.

Profiel

 • Je suis titulaire d'un baccalauréat en gestion hôtelière, en gestion du tourisme et des loisirs ou d'un poste similaire ;
 • Ervaring is niet vereist, maar is een troef ;
 • Je bent taalvaardig in minstens twee talen, een extra taal is een grote plus ;
 • Kennis van hotelsoftwaresysteem ;
 • Une expérience de vie spontanée et riche en rebondissements !

Solliciteer nu!

Zie je het volledig zitten om van start te gaan als Conciërge & all round Front Office medewerker, je grenzen te verleggen, de kans krijgen om door te groeien en tegelijk deel uit te maken van een team bruisend enthousiaste collega’s? Wij kijken alvast uit naar jouw sollicitatie!

Solliciteer via het onderstaande formulier of rechtstreeks via [email protected]

Postulez aujourd'hui

Prem-Group-Logo-Inverse

Pourquoi travailler avec nous ?

Découvrez ce qu'est la vie au PREM...
fr_BEFrançais de Belgique
Prem-Group-Logo-Landscape Inverse1